Meditasjon i grupper og som del av egen terapi

 

Med denne tjenesten kan du selv eller som del av en gruppe finne ro, stresse ned og komme i balanse med deg selv.

 Hva er en meditasjon: 

Meditasjon er en mental praksis hvor oppmerksomheten bevisst rettes mot en ting, lyd, følelse, tanker eller kroppsfornemmelse. Måle med meditasjon kan være å oppnå fysisk og mentalt velvære, økt mental kapasitet, utvidet bevissthet, åndelig innsikt, eller enhet med en forestilt guddom. Det fins ulike meditasjonsformer. (utdrag av det store norske Leksikon)

 

Guidet meditasjon enkeltperson: 

Jeg tilbyr guidet meditasjon om en del av terapien din. Under denne behandlingen tar jeg deg med på en reise. Med hjelp av deg og tema du har – snakker jeg inn for deg meditasjoner du kan bruke for å manifestere det positive eller kan løsner opp blokkeringer. Du få der meditasjon med lydfil hjem til deg.

 

Meditasjon i gruppe:

Under meditasjon i gruppe jobber vi med et bestemt tema hvor jeg tar dere med på en reise inn i dere selv. Dette gjør vi både med og uten musikk. Dette tilpasses hver gang.

Meditasjon i grupper eller enkelt person skjer på kontoret mitt enten i Tomrefjord eller Ålesund eller du kan få lydfil tilsend til e-post adressen din eller vi møtes på Zoom.Etter avtale kan jeg komme hjem til deg/ dere for eksempel ved klubbkveld eller lignende.

 

Meditasjon på lydfil jeg sender til deg: 

Jeg kan også sette sammen en liten pakke med 3 tilpassede guidede meditasjoner du kan jobbe med i fred og ro hjemme. Kontakt meg om dine behov, så setter jeg sammen det du trenger.

 

PRIS:

  • Guidet meditasjon enkeltperson en time: 950,00kr inkl.mva
  • Guidet meditasjon tilsendt på lydfil (3 meditasjoner): 590,00 kr inkl.mva
  • eller spør etter behov

 

Si ifra hvis du lurer på noe i forhold til pakkepriser eller andre tilpasninger. Vi finner løsningen sammen.

 Du kan bestille din egen Meditasjon på kontaktskjemaet her: http://www.dinindreskanning.com/413718473

© 2022 Din indre skanning | Org. nr.: 914382769 | Tlf: +47 971 98 103 | e-post: sibylle@dinindreskanning.com