Workshop for sjelen

Jeg tilbyr en rekke forskjelige workshops med spennende temaer. Her får du tatt et dypdykk i temaer du ønsker å jobbe med. Jeg kan hjelpe deg med øvelser og forskjellige teknikker slik at du får med deg verktøy som gjør din hverdag litt bedre.

Ingen workshop er lik, den blir tilpasset gruppen som er samlet. Jeg følger alltid intuisjonen min og klarsynet mitt da jeg jobber med en gruppe. Jeg ser hva som må vektlegges. Vi kan sette opp korte eller lengre workshops etter ditt og din gruppes behov. Her har dere en oversikt over temaer jeg jobber med:

  • Hvordan bli kvitt blokkeringer i energien og livet litt ditt: Denne workshoppen passer for deg som føler du står fast uansett hvor mye du pusher fremover med dine planer. Jeg hjelper og lærer deg og gruppen teknikker som løser opp disse blokkeringene. Her får du også øvelser du kan jobbe med hjemme.
  • Hvordan sette ønsker ut i verden og hvordan få resultater: Denne workshoppen passer for deg som ønsker mer glede og overflod i livet ditt. Her hjelper jeg deg og gruppen med å visualisere og manifistere det du ønsker deg. 
  • Energiarbeid og intuisjon: Denne workshoppen passer for deg som ønsker å bli bedre kjent med din egen energikropp. Her lærer du og gruppen hvordan man kan bruke energikroppen til å utvikle intuisjonen din og bli ordentlig godt kjent med seg selv og sine behov.
  • Hvordan beskytte og holde på energien din: Denne workshoppen passer til deg som har hatt problemer med å holde på energien din. Her lærer du deg hvordan du kan beskytte deg og energien din, samt hvordan man kan si nei en gang i blant. Jeg lærer også bort øvelser som hjelper deg å holde på energien din da du har kommer hjem. 
  • Stressmestring og meditasjon: Denne workshoppen passer for deg som virkelig trenger å roe ned og finne balansen igjen. Her lærer jeg gruppen forskjellige meditasjonsteknikker og hvordan du jorder deg og finner roen i deg selv.

Til workshoppens lengde og innhold varirer noe da den blir tilpasset gruppens størrelse og behov. Jeg reiser rundt i hele Norge og skreddersyr workshops etter ønske, det er bare å ta kontakt, så finner vi sammen en perfekt workshop for deg og gruppen din!

Jeg tilbyr også workshop på nett- følge meg her gjerne på Facebook.

 

PRIS:

Prisen varierer etter lengde, her er en oversikt:

  • spør etter pris for kurs og opplegg 
  • For å kunne gjennomføre workshoppen på kontor må det være minst 3 personer som deltar.
  •  Egne priser på nettkurs og workshop. Følg meg gjerne på facebook.

Jeg har som oftes nettkurs mest, det er bare å spørre om du har interesse.

 Du kan bestille din ønsker om workshop på kontaktskjemaet her: 

http://www.dinindreskanning.com/413718473

 

© 2022 Din indre skanning | Org. nr.: 914382769 | Tlf: +47 971 98 103 | e-post: sibylle@dinindreskanning.com